Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och deltag i utlottning av signerad bok

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så är du med i utlottningen av boken ”Svensk gin - drinkar, destillerier & drömmare” signerad av huvudförfattaren Jens Josefsson.

Varje månad lottar vi ut en bok bland alla de som är mottagare av vårt nyhetsbrev.  

Nyhetsbrevet innehåller artiklar och tips om svensk gin och gin i Sverige, tips, recept, reportage och mycket mer.

Du anmäler dig nedan och fr sedan ett bekräftelsemail från Mailchimp.


Hendrick's Grand Cabaret

Nu släpps äntligen den senaste utgåvan i Hendrick´s limiterade serie ” Cabinet of Curiosities”. Hendrick´s släpper, sedan 2017, en limiterad utgåva som produceras under en kort period och därefter ersätts av en efterföljare.

En Öl & Whiskymässa

På En Öl & Whiskymässa i Göteborg körde vi speedtasting av tre olika gin som matchades med tonic och garnityr. Vi hade med oss tre väldigt nya gin på den svenska marknaden, Klocktornet Fräkne Dry Gin, Celtic Whisper Gin och Hendrick´s Grand Cabaret Gin. Vi använde oss av tre olika tonics, alla från Hammars Bryggeri.

Tektor Fresh Hops Gin 2023

På Gotland lyckas Tektor Cigars inte bara producera sina cigarrer, utan också odla sin tobak. Inte så konstigt att de och Gotland Spirits, som gör egen råsprit på lokalt vete, fann varandra i ett samarbete.Tillsammans har de skapat en väldigt annorlunda gin, på 42%, kryddad med b.a. humle och framtagen för att passa till cigarr.

Åk till toppen