Event

Gästspel med Kyflinge Saltimporten på Læsø Saltsyderi

Gin Sweden och Kyflinge Saltimporten gästspelade på Læsø Saltsyderi fredagen den 5:e maj

 

På fredagen den 5e maj besökte Jens & Emma från Gin Sweden Læsø Saltsyderi. Här bjöd vi på smakprov av Kyflinge Gin Saltimporten, en svensk gin med bland annat salt från Læsø. Vi serverade drinkar gjorda på ginen och det fanns givetvis möjlighet att köpa ginen på plats.

 


Västerås Gin

Salar och Emmelie driver Västerås Destilleri, och om man gör gin i Västerås så kommer givetvis kravet om att ta fram en gurkgin. Det tog paret tre år innan de gav med sig, men nu kan vi äntligen njuta av en ekologisk Västerås Gin med smak av bl.a. gurka.

Mic Drop Grapefruit Ultra Premium Dry Gin

Mic Drop Grapefruit Ultra Premium Dry Gin, den senaste ginen från Mic Drop Sweden, smakar som gin ska med ett extra lager av frisk grapefrukt En alldeles utmärkt gin för GT men som också levererar några härliga cocktails, gärna i sällskap med grapefrukt.

Wet City Spirits Amicitia Organic Dry Gin

Wet City Spirits kommer, inte helt otippat, från Göteborg. Vi tar en titt på deras första gin, Amicitia Organic Dry Gin. Wet City startades 2021 av gänget som också driver Beerbibliotek. Här produceras självklart gin men också akvavit, kaffelikör, bitter och färdigblandade cocktails.

Åk till toppen