SUCCÉBOKEN ”SVENSK GIN – DRINKAR, DESTILLERIER OCH DRÖMMARE”

GE BORT ETT STYCKE GINSPIRATION

En perfekt present till era anställda! Ge bort lite ginspiration i form av Svensk gin, boken som ger en inblick i det svenska ginundret och de eldsjälar som ligger bakom det!

Svensk gin är internationellt uppmärksammad och prisbelönt, och tagit världen med storm. I denna påkostade coffee table-bok möter vi människorna bakom den svenska gin-succén, som inte sällan arbetat i både uppförsbacke och motvind för att förverkliga sin dröm. Varvat med fantastiska drinkrecepet och uttömmande texter om allt som är väsentligt för både entusiasten, ginnörden eller proffset är detta den kompletta ”bibeln” om svensk gin.

Huvudförfattaren Jens Josefsson är en av Sveriges mest profilerade ginkännare, som här inte lika mycket försöker ge oss en historisk exposé – det hittar vi redan i många andra böcker – utan ett antal nedslag i nutidens och framtidens hantverk, där människorna och naturen får stå i centrum, och där Lorenzo Guidas bilder av Sverige under fyra årstider, med landsbygd, hav, storstäder, lador och kopparpannor, ramar in en helt unik inblick i tillverkningen av en svensk prestigeprodukt.

UTGIVEN 2021 ● HÅRDINBUNDEN ● 240 SIDOR I FÄRG

Ordinarie pris i handeln är 309 kr inkl. moms. Till företag erbjuder vi ett bättre pris
(välj paket vid beställning). Lägg din beställning här så skickar vi
böckerna direkt till valfri adress. Betala smidigt via faktura.

Pris:
1 - 15 böcker. 245 SEK/st
16 - 30 böcker. 225 SEK/st
31 - 50 böcker. 205 SEK/st.
För större ordrar, maila info@ginsweden.com för förslag.
Alla priser exkl moms (6%) och frakt.